Projectes

Estratègia Nacional d'Innovació i Emprenedoria

En el marc de l'Estratègia Nacional d'Innovació i Emprenedoria presentada el mes d'octubre del 2021 a la Comissió d'Economia del Consell General del Principat d'Andorra, es va iniciar el pla de treball i priorització de les accions a implementar, amb diferents participants representants experts de les 4 comissions que s'estableixen dins l'Estratègia: Talent, Empresa i Finançament, Infraestructura i Ecosistema.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és identificar els reptes que té el nostre ecosistema d'innovació per tal de créixer, aprofitar al màxim la capacitat i el talent del país per propiciar que el coneixement es tradueixi en accions que generin competitivitat, generant un impacte en la millora de la qualitat de vida de les persones i de l’economia andorrana de forma sostenible.

Des d'Andorra Recerca i Innovació i, amb el suport d'Andorra Business, s'ha treballat amb el pla d'acció, per tal de dur a terme les accions a desenvolupar per part dels diferents segments que configuren el nostre ecosistema d'innovació com poden ser agents econòmics, acadèmics i emprenedors del país.

En tant sols un any, ja s'ha treballat en dues ocasions amb els diferents agents de forma plenària i s'han portat a terme dues sessions per comissió, la primera el passat mes de maig i la segona durant el mes de setembre.

En els propers mesos, les comissions seguiran sumant el seu coneixement per tal de proposar accions de treball definides que puguin accelerar la consecució de les primeres accions prioritzades, per tal de treballar-les i impulsar-les conjuntament.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a: livinglab@ari.ad

 

Descarrega't l'Estratègia!


Projectes

Notícies