Projectes

Andorra, Reserva de la Biosfera

En el marc de la candidatura nacional que lidera el Govern d’Andorra perquè el país esdevingui íntegrament una reserva de la biosfera dins del programa l’Home i la Biosfera (MAB) de la UNESCO, Andorra Recerca + Innovació n'ha assumit la coordinació tècnica.

Una reserva de la biosfera és una regió que s’ha marcat com a objectiu conciliar la biodiversitat, el desenvolupament socioeconòmic i els valors culturals mitjançant l’adopció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Totes les reserves de la biosfera han de contribuir a conservar els paisatges i ecosistemes naturals, afavorir el desenvolupament humà i econòmic sostenibles, i promoure una xarxa internacional que impulsi la recerca científica, la vigilància i l’educació contínua.

La coordinació tècnica de la candidatura liderada per Andorra Recerca + Innovació consisteix en preparar les informacions necessàries per a dur a terme la fase informativa i comunicativa del projecte, la recopilació i síntesis d’informacions i continguts requerits al dossier oficial de la candidatura, i l'organització dels tallers participatius que han de copsar l’opinió pública i sectorial de la candidatura. A tall d’exemple, com a activitat inicial, s’ha organitzat un concurs nacional destinat als estudiants de segon cicle dels tres sistemes educatius del país per la creació del logotip de la candidatura.


Projectes

Notícies