Testeig del producte Ona Sport en l'entorn d'Andorra Living Lab

Testeig del producte Ona Sport en l'entorn d'Andorra Living Lab

El proper dimarts 31 de gener es presentarà el primer pilot oficial de l'empresa Onalabs en l’entorn de l’Andorra Living Lab d’Andorra Recerca i Innovació.

El pilot consistirà a testejar les funcionalitats i recollir els diferents paràmetres bioquímics d’esportistes amb l’objectiu de millorar el seu rendiment i prevenir lesions. Aquest testeig es realitzarà amb diferents voluntaris i es provarà per primera vegada el nou dispositiu de monitorització de salut i rendiment en l'esport, Ona Sport.

 

Sobre Onalabs

Onalabs és una startup biotecnològica que va ser fundada el desembre del 2016 per l'Elisabet del Valle i el Xavier Muñoz, CEO i consultor científic de la companyia, respectivament. La firma, amb seu al municipi de Cerdanyola (Barcelona) i filial a Andorra, desenvolupa dispositius digitals no invasius en els àmbits de la salut i de l’esport, "transformant la pell en una plataforma de dades" de gran valor informatiu per als usuaris. 

Ona Sport, el producte que es testejarà en el pilot, proporciona als esportistes dades sobre la seva sudoració, la pèrdua iònica, el ritme cardíac i el nivell de lactat, informació imprescindible per la millora del rendiment i la prevenció de lesions. 


Onalabs en l'Andorra Living Lab

Onalabs Inno-Hub va guanyar el novembre de 2021 el premi a la millor startup atorgat per AR+I i Richi Entrepreneurs, un guardó que va permetre als seus fundadors, participar en un programa de prestigi internacional Richi Entrepreneurs Boston Immersion Program, on van poder gaudir d’una sèrie d’esdeveniments i formacions que els va permetre connectar-se amb l’ecosistema biotecnològic més punter a nivell internacional, i la possibilitat de realitzar una prova pilot en el marc de l'Andorra Living Lab, projecte impulsat per Andorra Recerca i Innovació. 

La startup ja ha creat la seva filial al país, aprofitant les noves oportunitats que van sorgint al Principat d'Andorra en l'àmbit de la innovació i la biomedicina, i ha realitzat diferents rondes de finançament per tal d'anar desenvolupant i consolidant la seva activitat.

Actualment s'està realitzant aquesta prova pilot del producte Ona Sport amb el suport de l'Andorra Esports Clúster i, en l'àmbit de la salut clínica, també s'està definint el pilot del producte Ona Vital amb la col·laboració del SAAS. 

 

L’acte tindrà lloc al Centre Esportiu dels Serradells, des de les 11h fins a les 13h

Les places són limitades a 25 persones aproximadament, per a assistir-hi caldrà registrar-se prèviament seguint el següent link d'inscripció.

L'esdeveniment es realitza amb el suport de l'Andorra Esports Clúster i Andorra Business.