Projectes

Turisme

Estudis sectorials, enquestes als visitants, enquestes de satisfacció i enquestes per valorar les campanyes publicitàries del Principat, són alguns dels treballs que es porten a terme.

Enquestes sobre turisme

Per encàrrec d’Andorra Turisme, el grup de sociologia d'Andorra Recerca + Innovació —que abans era el Centre de Recerca Sociològica de l'Institut d'Estudis Andorrans— realitza un conjunt d’enquestes turístiques.

Des del desembre del 2012 s’està fent una macroenquesta que canvia en cada temporada turística, on s’analitza de manera minuciosa el perfil dels visitants del país i l’impacte i la valoració de les campanyes publicitàries de la marca Andorra.  En total són 4.300 enquestes anuals que es fan a visitants escollits en funció de quotes de sexe, edat, nacionalitats i sí pernocten o no al país. De manera estable hi ha al voltant de sis enquestadors i l’enquesta, que es fa de manera personal, està traduïda a l'espanyol, francès, anglès i rus.

La base del qüestionari és la mateixa per tot l’any, però a cada temporada es fan algunes preguntes específiques en funció de les activitats que es programen a Andorra: activitats de dinamització del comerç, ofertes especials per temporada, Cirque du Soleil....


Projectes

Notícies