Projectes

Repte Covid19

Coincidint amb l’obertura dels establiments comercials d’Andorra —i com a conseqüència de les limitacions que comporta l’actual context de crisi sanitària deguda a la Covid19— des d’Andorra Recerca+Innovació i en col·laboració amb Andorra Business es va treballar per reduir les previsibles cues d’espera de persones que es produïen en un mateix espai a través de la proposta d’un repte obert a diferents actors de la societat andorrana. L’objectiu era ajudar a disminuir el risc epidemiològic i a gestionar una entrada ordenada als establiments. El repte tenia dues fases i una durada de 21 dies. Al final de les dues fases un jurat composat per diferents actors del país van decidir quina era la millor proposta

Les propostes havien de complir els següents requisits:

  • Solucions basades en productes: propostes que resolguin el repte plantejat a partir d’un producte ja existent però incorporant els canvis i ajustos suficients com per a configurar una solució innovadora i adaptada al repte en qüestió.
  • Solucions estables: aquestes solucions havien de poder ser provades pel jurat i han de poder ser utilitzades i testades en un projecte pilot.

No poden ser solucions integrals comercials que ja gaudeixin d’un recorregut comercial madur.

Al repte s'hi van presentar tretze participants amb diferents solucions per a la gestió de la concurrència.


Projectes

Notícies