Projectes

Casa de la Muntanya

La Casa de la Muntanya és un laboratori viu de muntanya, un espai per a la recerca innovadora i participativa, per al desenvolupament d’activitats basades en aproximacions multidisciplinàries i per la promoció de projectes cocreatius en l’àmbit de la muntanya i per a tots els actors implicats, ja siguin públics o privats.

El projecte està impulsat pel Comú d’Ordino i Andorra Recerca + Innovació, amb la missió d’aglutinar el coneixement, l’expertesa i el talent, amb la finalitat d’engegar línies d’experimentació i innovació tecnològica que estimulin totes les dimensions de l’esport, el turisme, la recerca i la cultura de muntanya.

L’espai, situat al centre d’Ordino, a l’edifici comunal de casa Ferino, compta amb dos espais diferenciats: la zona showroom, on es pot interaccionar i experimentar amb els continguts, i la zona de creació el Cim, destinada a la creativitat, a l’assaig i a la cocreació per desenvolupar nous continguts.

Entrada i espai showroom de la Casa de la Muntanya

L’espai està obert a qualsevol persona, empresa o entitat pública que vulgui experimentar i desenvolupar una idea, un producte o un servei en l’àmbit de la muntanya. Podeu visitar la Casa de la Muntanya al Carrer Major, 22 (Ordino).


Projectes

Notícies