Sociologia inicia els treballs de camp de l’Observatori: quin és el problema principal d’Andorra?

Sociologia inicia els treballs de camp de l’Observatori: quin és el principal problema d’Andorra?

Durant dues setmanes es realitzaran unes 750 enquestes telefòniques


El grup de sociologia d’Andorra Recerca i Innovació ha iniciat aquesta setmana el treball de camp de l’enquesta telefònica de l’Observatori del segon semestre del 2023. En aquest Observatori s’inclouen qüestions que tenen a veure amb els aspectes a millorar del país. Una part del qüestionari és sempre la mateixa i es realitzen preguntes que estan relacionades amb l’habitatge, amb l’Acord d’Associació entre Andorra i la Unió Europea, amb relació a la participació ciutadana i els processos participatius. Enguany també s’inclouen algunes qüestions sobre la recollida de bolets.

El treball de camp es preveu que duri dues setmanes i es realitzarà mitjançant una enquesta telefònica a unes 750 persones. L’univers serà tota la població d’Andorra a partir de 18 anys que visqui en una llar amb telèfon fix o que tingui un telèfon mòbil.

Per a qualsevol dubte en relació a les enquestes telefòniques, des d’Andorra Recerca i Innovació recordem que posem a disposició de l’usuari un apartat de preguntes freqüents en relació a l’elaboració i execució de les mateixes. Allà es poden consultar aspectes com: què és una enquesta, quin mecanisme s’empra per determinar a quins números de telèfon es truca o com queda garantit l’anonimat de les persones que responen els qüestionaris i què es fa amb les dades recollides.


Més informació sobre el projecte Observatori


Preguntes freqüents en el procés d'elaboració d'una enquesta