Presentació dels resultats i les eines del 1r Inventari Nacional Forestal

Resultats i eines del 1r Inventari Nacional Forestal d'Andorra

Andorra Recerca + Innovació organitza una jornada entorn al 1r Inventari Nacional Forestal d'Andorra. Aquest representa la presa de dades exhaustiva i estandarditzada de la totalitat dels boscos andorrans, comparable a la realitzada a l'entorn europeu.

La primera de les ponències, a càrrec del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, es centrarà en la metodologia i aplicacions dels inventaris nacionals forestals per posar en context el treball realitzat a Andorra. A continuació, les dues ponències d'Andorra Recerca + Innovació serviran per presentar els principals resultats i eines públiques derivats de l'Inventari Nacional Forestal d'Andorra.

La jornada es celebrarà el dimarts 25 de juny de les 10.30h a les 13.00h, a la sala Sergi Mas del Comú de Sant Julià de Lòria.
 

L'entrada és lliure però l’aforament és limitat a 50 participants, per això demanem omplir  aquest formulari -amb tres qüestions- per tenir controlat l'accés.


Agenda

  • 10.30h Recepció i petit refrigeri de benvinguda
  • 11h Benvinguda institucional - Andorra Recerca + Innovació, Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya i Secretaria d'Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat
  • 11.30h Metodologia i aplicacions dels Inventaris Forestals Nacionals - Míriam Piqué, Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya
  • 12h Resultats de l'Inventari Nacional Forestal d'Andorra (INF1-AND) - Marta Domènech, Andorra Recerca + Innovació
  • 12.30h Eines públiques de l'Inventari Nacional Forestal d'Andorra - Oriol Travesset, Andorra Recerca + Innovació
  • 12.45h Torn obert de preguntes