Llançament de l’Andorra Sports Scale-Up Program, destinat a empreses de tecnologia esportiva

Llançament de l’Andorra Sports Scale-Up Program, destinat a empreses de tecnologia esportiva

Es busquen startups que vulguin millorar la industria, els tres finalistes seleccionats tindran accés a un programa d'escalat de tres mesos


Andorra Recerca Innovació i Andorra Business anuncien el llançament de l´Andorra Sports Scale-Up Program, en col·laboració amb Global Sport Innovation Center i amb el suport de SPSG Consulting. Aquest programa té com a objectiu identificar les empreses de tecnologia esportiva més prometedores que poden ajudar a millorar la indústria de l'esport, amb un enfocament als esports d'hivern i muntanya, i que tenen potencial per a l'escalabilitat i la internacionalització.

Es busquen startups sport-tech que vulguin donar un salt qualitatiu al seu negoci. Els tres finalistes seleccionats tindran accés a un programa d'escalat de tres mesos, amb una sèrie de continguts, sessions de tutoria i activitats dissenyades per ajudar-los a assolir l'èxit. El programa se centra en l'ecosistema esportiu d'Andorra, relacionat amb els esports de muntanya i d'hivern, però no limitat a aquests.

L'Andorra Sports Scale-Up Program facilitarà a les startups els continguts i activitats del programa desenvolupades al voltant d'emprenedoria i innovació, internacionalització a la indústria de l'esport, ecosistema d'Andorra, màrqueting, vendes, model de negoci, estratègia o  finances.


Les persones interessades poden ampliar aquesta informació i/o inscriure's al programa mitjançant aquest enllaç.