Les nominacions per als premis Innovators Under 35 europeus ja estan obertes!

Les nominacions per als premis Innovators Under 35 europeus ja estan obertes!

Aquest any des d'Andorra tenim presència al prestigiós concurs Innovators Under 35 impulsat per el MIT Technology Review.

Des d'ara, i fins a finals del mes de març, estem identificant a persones del país que siguin innovadores, emprenedores, visionaries, humanitàries i pioneres menors de 35 anys que tinguin projectes que contribueixin a millorar la societat o donar resposta a necessitats no cobertes mitjançant solucions innovadores per tal d'afrontar els reptes més desafiants del futur.

Es seleccionen iniciatives de sectors tècnics com són, per exemple: biotecnologia i nanotecnologia, medicina,  indústria 4.0, plataformes d’internet i ciberseguretat,  intel·ligència artificial, robòtica, telecomunicacions,  energia i sostenibilitat, transport, educació i inclusió, entre altres. Aplicades a les necessitats ambientals, socials, educatives, econòmiques o, sanitàries actuals i futures.

Si et sents identificat o coneixes algú que tingui un projecte que es pugui incloure dins de les característiques citades, aprofita aquesta oportunitat per a donar-te visibilitat a nivell europeu! Fes clic al següent enllaç per accedir al formulari de nominacions.