Impuls Jove, la nova borsa de treball temporal que connecta empresaris i estudiants

Impuls Jove, la nova borsa de treball temporal que connecta empresaris i estudiants

Andorra R+I ha contribuït al desenvolupament del projecte impulsat per la Cambra
 

Impuls Jove, la nova borsa de treball temporal per a joves estudiants, que han impulsat des de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, conjuntament amb Andorra Recerca i Innovació, ha entrat aquest dimarts en funcionament, després d’haver estat presentada pels màxims representants de les dues entitats.

“Per a nosaltres, la iniciativa de crear la primera borsa de treball per joves estudiants del país representa la possibilitat de connectar talent i oportunitats laborals. Posar en contacte els joves estudiants del país amb el món laboral ha estat un repte que de ben segur es valorarà positivament per ambdues parts perquè estem parlant de donar oportunitats als joves estudiants (entre 16-25 anys) que vulguin treballar temporalment i per a les empreses, també representa una oportunitat única per captar talent jove i contribuir a la seva activitat”, ha explicat el president de la Cambra, Josep Maria Mas.

El projecte s’ha desenvolupat durant els dos darrers anys i està pensat per donar resposta a la necessitat de les empreses de trobar joves estudiants que vulguin fer pràctiques, ja sigui a l’estiu, en períodes de vacances o bé, temporalment, per a projectes concrets. L’objectiu de la creació d’una borsa de treball temporal és, doncs, poder ajudar les dues parts a posar-se en contacte i tancar el procés d’oferta i demanda de treball temporal.

“La voluntat és que el projecte que avui es presenta sigui una primera pedra de moltes més accions que permetin desenvolupar altres eines que ajudin a retenir i a connectar millor el talent que tenim al país”, ha considerat el director d’Andorra Recerca + Innovació, Marc Pons, durant la presentació de la iniciativa. Des d’Andorra R+I, com a socis de la Cambra en aquest projecte, s’ha fet un seguiment i s’ha donat suport en l’àmbit tecnològic.

L’aplicació de la borsa de treball temporal anirà rebent processos de millora contínua tenint en compte les valoracions de les empreses i dels joves usuaris.