City Legends i Go Ride Club repten els ‘skaters’ andorrans a gravar i compartir els seus trucs

City Legends i Go Ride Club repten els ‘skaters’ andorrans a gravar i compartir els seus trucs

En el marc d’una prova pilot a l’entorn dels esports urbans impulsada per Andorra Living Lab d’AR+I

L’startup holandesa City Legends ha creat un repte virtual a la seva aplicació per a mòbils, on la comunitat d’esportistes urbans practicants de l’skateboarding a Andorra poden participar i optar a premis.

City Legends, guanyadora del repte Andorra Sports Startup Challenge, i l’entitat Go Ride Club Andorra (associació del Club Andorrà de Skateboarding, de la Federació Andorrana de Patinatge) han impulsat, en el marc d’Andorra Living Lab d’AR+I, una prova pilot en l’entorn dels esports urbans. La iniciativa consisteix en registrar els millors trucs possibles en monopatí i entrar-los a la plataforma de Citylegends per participar al repte ‘Andorra Spot Attack’ d’esports urbans, dissenyat exclusivament per a l’entorn andorrà.

El periode per pujar els enregistraments al repte ‘Andorra Spot Attack’ de l’aplicació per a mòbils de Citylegends és durant el juliol, el darrer dia serà el proper 30 d’aquest mes. Des d’Andorra Living Lab d’AR+I s’impulsa aquesta prova pilot amb l’objectiu de testejar la plataforma City Legends i els models offline i online de la competivició. I de retruc, promoure els esports a través de la innovació i posicionar Andorra com a entorn de proves àgil.

Un cop finalitzat el repte andorrà, les dues entitats, City Legends i Go Ride Club Andorra, anunciaran dos guanyadors segons els diferents paràmetres: dificultat tècnica, ús de skateparks, creativitat, amplitud i rapidesa, estil i qualitat.

City Legends és una start-up holandesa que ofereix solucions innovadores i tecnològiques en el sector dels esports urbans. El seu objectiu és impulsar aquests esports mitjançant la realització d’activitats, com la difusió d’esdeveniments, la promoció d’espais esportius i la realització de concursos o reptes esportius.