‘El medi natural d’Andorra’, una exposició per despertar l’interès dels joves per la recerca

‘El medi natural d’Andorra’, una exposició per despertar l’interès dels joves per la recerca

El curs escolar passat, des d’Andorra Recerca Innovació vam demanar la col·laboració dels i les alumnes de 1r d’ESO dels centres congregacionals del país, perquè esdevinguessin investigadors i elaboressin una petita exposició sobre alguns aspectes del medi natural d’Andorra que els semblessin més interessants de posar en relleu. L’objectiu de la iniciativa era despertar l’interès dels més joves per la recerca en aspectes vinculats al país.

Els i les alumnes han respost a la crida efectuada per AR+I i han investigat sobre el relleu, el clima, els rius i els llacs, els parcs naturals, el paisatge, la flora i la fauna d'Andorra i la importància de protegir aquest patrimoni i el medi ambient. Fruit d’aquesta recerca és l’exposició ‘El medi natural d’Andorra’, que es pot consultar a l’enllaç adjunt. La idea és poder mirar aquests pòsters divulgatius treballats a diferents grups de classe i que serveixin per conèixer i donar més valor a tota la biodiversitat d’aquest entorn pirinenc.


Mira l'exposició 'El medi natural d'Andorra'


Sobre l’exposició: aquesta mostra s’ha elaborat a la unitat de programació ‘Presentem Andorra’, que treballa la competència d’analitzar la interacció entre els grups humans i el medi natural a Andorra, dins del programa de Ciències Humanes i Socials d’Andorra de Formació andorrana del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior. Respon a l’encàrrec que es va fer des d’Andorra Recerca i Innovació a través d’una carta als diferent alumnes.


Llegeix la carta que vam enviar als alumnes per demanar-los la seva col·laboració.