Celebració de la 17ª Moth Night

Celebració de la 17ª Moth Night

Durant cinc nits seguides, determinades per l'European Moth Night, diversos científics d’àmbit europeu surten al camp per identificar el màxim nombre d’espècies de papallones nocturnes, amb la finalitat de conèixer millor aquest grup de fauna i posar en comú les dades recollides.

Des de l’Andorra Recerca + Innovació es vol acostar aquesta pràctica científica en la seva vessant més divulgativa i proposa a tothom que hi estigui interessat a participar-hi. L’acte tindrà lloc el divendres 31 de maig a les 21.00h a l’Espai Columba (C/ Verge del Remei, 19, Santa Coloma). L’activitat constarà d’una xerrada introductòria sobre el món de les papallones i d’una sortida pràctica pels voltants de la roureda del bosc d’Enclar.

A continuació es detalla el programa de l’activitat:

21h. Xerrada introductòria sobre el món de les papallones, a l’Espai Columba, a càrrec d’Èric Sylvestre (expert en papallones nocturnes) i Roger Caritg (investigador de l’Andorra Recerca + Innovació).

22.15h. Sortida pels voltants de la Solana d’Enclar. Visita d’un parany de llum ultraviolada, instal·lat prèviament, per tal d’observar i identificar les espècies de papallones nocturnes que hi hagin pogut caure. Està previst finalitzar pels voltants de les 23.30 – 24.00 h. És recomanable portar un frontal o llanterna i alguna peça d’abric per si la nit és fresca.

Per a més informació sobre l’activitat podeu contactar amb Andorra Recerca + Innovació (Tel. 742630).

L’activitat és gratuïta però les places són limitades a 20 persones. Podeu fer la inscripció al telèfon general de l’Àrea de Museus (+376) 836908 – 839760 o al correu reservesmuseus@govern.ad.

Activitat organitzada per Andorra Recerca + Innovació amb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia i l’Espai Columba de l’Àrea de Museus i Monuments del Govern d’Andorra.